Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért Egyesület

Mi így reklámoznánk magunkat: Nélküled nem sikerülhet a gyógyítás diadala:Az Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért kiemelten közhasznú szervezet célja a civil szféra - gyermekek és szüleik - szociális és ellátásbeli elvárásainak valamint az orvosszakma legjobb gyakorlatainak összehangolása. Közös erővel a hatékony betegségmegelőzés, a minőségi egészségügyi ellátás és a teljes körű rehabilitáció érdekében. Ezen munkában Rád is számítunk hiszen társadalmi összefogás nélkül nem sikerülhet a gyógyítás diadala. Munkánkról bővebben a www.szovetsegunk.hu oldalon tájékozódhatsz.

Tíz év múlva ilyen világban élnénk, ilyenek lennénk: 10 év múlva a Bakonybéli Oktatási és Rehabilitációs Központ sikeresen működik, több éves szakmai múltra tekint vissza.\r\nTöbb éve sikeresen működik a daganatos és leukémiás gyermekek társadalmi integrációját célzó jelenlegi programunk.\r\nKincsünk a Gyermek kiadványunkat már nem negyedévente hanem akár kéthavonta 30.000 példányban országosan juttatjuk el a családoknak.\r\nAdománybolt hálózatot működtetünk tagszervezeteink segítségével.\r\nBővül a szervezet önkénteseinek száma, vállalati támogató partnereinkkel stratégiai partnerségek alakulnak ki, illetve további tagszervezetek lépnek sorainkba, hogy erősítsék az összefogást így még aktívabban koordinálhatjuk a tumorbeteg gyermekek megsegítésére irányuló törekvéseinket.\r\n

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Baltazár Színház Alapítvány

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Oltalom Karitatív Egyesület

Mi így reklámoznánk magunkat: Az Oltalom Karitatív Egyesület olyan személyek közösségeként jött létre 1989-ben, akik lelkiismereti ügyüknek tekintik a lelkileg és szociálisan elhagyott, kiszolgáltatott vagy veszélyeztetett élethelyzetben levő különféle társadalmi rétegek, csoportok, és egyének (hátrányos helyzetű gyermekek, hajléktalanok, katasztrófa által sújtottak, szegények, betegek és magányosok) együtt érző, segítőkész támogatását. Az Egyesület célja továbbá a rászorulók, érdekében a közvélemény figyelmének és szolidaritásának felkeltése. Munkánkat azzal a hittel végezzük, hogy bármelyik gondozottunk visszasegíthető egy emberhez méltó életbe.

Tíz év múlva ilyen világban élnénk, ilyenek lennénk: Az Oltalom tíz éve múlva egyike lesz Magyarország legnagyobb karitatív egyesületeinek. Országos szervezetként hazán régióinak túlnyomó többségében fog szociális intézményrendszert (hajléktalan szállókat, idősek otthonait, stb.) működtetni, amelyekre sajnos a húszas évek elején is égető társadalmi igény fog mutatkozni. Szoros együttműködésben a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséggel és a Wesley János Lelkészképző Főiskolával professzionális és elhivatott szakmai stáb fogja végezni tevékenységét intézményeinkben.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Véka és Korsó Alapítvány

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége - Ifjúsági Tagozat

Mi így reklámoznánk magunkat: Lépj közelebb és csodálkozz! Jetski, rugby, vitorlázás, vívás, lesiklás, hegymászás, ejtőernyős ugrás: kerekes székből! Minden lehetséges, még az is, hogy a londoni olimpiáról több éremmel térnek haza a mozgássérült sportolók, mint a „tünetmentesek”. Lépj közelebb, találkozz velük és ne csodálkozz! Az érték a mérték!

Tíz év múlva ilyen világban élnénk, ilyenek lennénk: Sokkal természetesebben fogják kezelni az emberek a fogyatékossággal élőket és ennek hatására csökkennek az előítéletek a mindennapi helyzetekben, növekszik a kölcsönös tolerancia. Ez megnyilvánulhat a nagyobb mértékű akadálymentesítésben, a személyes kapcsolatok nyitottságában, a munkahely keresésnél stb. A fogyatékossággal élőknek nagyobb lehetősége lesz az önálló életre.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Magyarországi Női Alapítvány (MONA)

Mi így reklámoznánk magunkat: Célunk a nők és férfiak közötti esélyegyenlőség elősegítése; a civil szféra és a kormányzati szervek közötti párbeszéd előmozdítása a női esélyegyenlőség témakörében; a társadalom, azon belül a kormányzati szervek befolyásolása a nemek közötti esélyegyenlőség érdekében.

Tíz év múlva ilyen világban élnénk, ilyenek lennénk: A MONA holdudvarát folyamatos bővülés és megújulás jellemzi, fiatal szakemberek és aktivisták bevonódása által. A MONA lobbitevénysége révén hozzájárul a nők társadalmi hátrányát csökkentő, illetve a nők elleni erőszakot visszaszorító intézkedések bevezetéséhez. A MONA kampányai növelik a társadalom érzékenységét a nemek közötti egyenlőség kérdéseire. A MONA kezdeményezései hozzájárulnak a romák társadalmi inklúziójának előmozdításhoz.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete álltal fenntartott AHA (A Hajléktalanok színpada)

Mi így reklámoznánk magunkat: A színház mindenkié, mindenkiért! Hisz maga az élet is egy színház és az emberek a színészek. Alkossunk együtt egy közös darabot!

Tíz év múlva ilyen világban élnénk, ilyenek lennénk: Egyrészt célja a törekvésünknek, s vélhető jövője, hogy a művészet, és ezen belül a színjáték eme formája bekerüljön a lehetséges alternatív segítési technikák közé, és megalakuljon egy művészeti reintegrációs központ, mely otthont ad a hajléktalan, és hajléktalansággal veszélyeztetett ember számára, adalékanyagot adva ahhoz, hogy könnyebben tudjon visszaintegrálódni a társadalomba, vagy könnyebben elkerülje a hajléktalanná válás lehetséges csapdáit. Másrészt pozitív változáson megy át a társadalom megítélése a hajléktalansággal szemben, ha csökkentjük a két csoport között lévő sztereotipiákon alapuló ellentétet. Ennek egyik eszköze az adás, s lehetséges módja a művészet.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Menedékház Alapítvány

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Együttható

blogavatar

Ötleteket keresünk. Olyanokat, amelyek egy közösséget segítenek. Segíts a zsűrinek eldönteni, hogy melyik legyen a nyertes ötlet!

Utolsó kommentek