Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület

Mi így reklámoznánk magunkat: A Speciális Művészeti Műhely bemutatja, hogy a képesség érték és nem fogyatékosság.

Tíz év múlva ilyen világban élnénk, ilyenek lennénk: Az MSMME jövőképe egy professzionálisan működő tudásközpontként határozza meg az egyesületet és intézményeit, mely szociális és kulturális központként valós igényekre ad megoldásokat és innovatív szakmai fejlesztéseket generál. 10 év múlva az Egyesület Európa legnagyobb integrált fesztiválját szervezi, több nyitott kapus műhelyt és galériát működtet, ahol a művészek, legyenek fogyatékkal élők vagy épek, anyagi elismerést kapnak munkájukért.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Kézenfogva Alapítvány

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete

Mi így reklámoznánk magunkat: Unod már a hétköznapok monotonitását? Hiányzik valami plusz az életedből? Szeretnél pörögni, barátkozni, szervezni, egy csapat tagja lenni? Szívesen találkoznál külföldiekkel a világ összes kontinenséről és buliznál velük egész évben? Szeretnéd építeni a jövődet, tanszékvezetőkkel, cégekkel kapcsolatot teremteni? Fejlesztenéd magad idegen nyelvből? Akkor köztünk a helyed! IAESTE Hungary A világot Te forgatod magad körül.

Tíz év múlva ilyen világban élnénk, ilyenek lennénk: Az IAESTE Hungary - Magyar Mérnökhallgatók Egyesülete egy nonprofit, politikamentes, nemzetközi szervezet magyarországi tagja, amely 300 külföldi szakmai gyakorlati lehetőséggel és az innovációs törekvések támogatásával segíti a mérnökhallgatók magasan kvalifikált műszaki értelmiséggé válását. Teszi ezt országszerte 16 Helyi Bizottságában dolgozó nyitott tudatos önkénteseivel.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: ESTIEM

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Magyar Közlekedési Klub

Mi így reklámoznánk magunkat: Ragadd meg az időt! Dolgozz, tanulj, szórakozz note-bookoddal, okostelefonoddal utazás közben - a közjárműveken!

Tíz év múlva ilyen világban élnénk, ilyenek lennénk: Az utóbbi években sok fiatal lépett be a szervezetünkbe, 2 fő 25 éven alatti pedig az elnökségbe is bekerült. A fiatalok képességeit szeretnénk jobban kihasználni, főleg nemzetközi, fenntartható közlekedést célzó nagyprojektekben való részvétellel, mely szervezetünk fő finanszírozási forrása lehet a jövőben. Emellett a vidék felé továbbra is nyitottak leszünk, reményeink szerint többszáz helyen tudjuk segíteni az önkéntes vasútállomás szépítést.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Rákoskert Vasúti közlekedéséért Alapítvány

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Magyar ILCO Szövetség

Mi így reklámoznánk magunkat: Egy igaz, humánus történet vette kezdetét 1980-ban Kaposváron, amikor stomaviselő emberek önzetlenül összefogtak, hogy többségükben végbéldaganat miatt operált sorstársaik életminőségét javítsák és megismerhetők legyenek korszerű rehabilitációs lehetőségek. Ma az ország területén 37 aktív klub várja sorstársainkat, ahol betegek és gyógyítóik együttműködnek.

Tíz év múlva ilyen világban élnénk, ilyenek lennénk: Jelenleg Magyarországon kb. 12000 stomaviselő él, közülük Szövetségünknek jelenleg 3200 regisztrált tagja van szeretnénk, ha a tagság 200%-ra növekedne, legalább 6000 fő regisztrált taggal rendelkezne 10 év múlva. Jelenleg tagszervezeteinknek nincs saját klubhelyisége, jó esetben állandó ingyenesen felajánlott helyiségekben, vagy rosszabb esetben bérelt teremben tartják meg rehabilitációs foglalkozásaikat. Szeretnénk, ha minden klubnak lenne saját otthona klubszobája. Ma Magyarországon nincs OKJ-s stomaterápiás nővérképzés, szeretnénk, ha ez minél előbb megvalósulna.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Rákbetegek Országos Szövetsége

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Magyar Hospice Alapítvány

Mi így reklámoznánk magunkat: Hazánkban 1991-ben a Polcz Alaine által vezetett Magyar Hospice Alapítvány megalakulásával jelent meg a hospice szemléletű ellátás. Alapítványunk 20. éve végzi a fővárosi betegek hospice szellemű, humánus ellátását. A nemzetközi hospice mozgalmat jellemző szellemiségnek megfelelően a már csak tüneti kezelésben részesíthető, gyógyíthatatlan – elsősorban daganatos – betegek testi és lelki szenvedéseinek enyhítésével foglalkozunk, a humánus kezelést, az emberi méltóság megőrzését tartva elsődlegesnek. Célunk a betegek fájdalmainak és a tüneteinek csökkentésével, lelki szenvedéseik enyhítésével a lehető legjobb életminőség, fizikai és szellemi aktivitás elérése, valamint a hozzátartozók segítése a betegség és a gyász terheinek viselésében.

Tíz év múlva ilyen világban élnénk, ilyenek lennénk: 2022-re a hospice ellátás lényegét és elérhetőségét valamennyi család ismeri majd. Stabil anyagi háttérrel rendelkezve valamennyi rászoruló számára segítséget tudunk majd nyújtani, tevékenységünket Budapest és Debrecen agglomerációjában is megerősítjük, valamint stabilizáljuk a gyermekek hospice ellátását biztosító új programunkat. Az esélyegyenlőség érdekében erősítjük a legszegényebbek és a hajléktalanok ellátását.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: TASZ

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Együttható

blogavatar

Ötleteket keresünk. Olyanokat, amelyek egy közösséget segítenek. Segíts a zsűrinek eldönteni, hogy melyik legyen a nyertes ötlet!

Utolsó kommentek