Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fugato Alapítvány

Mi így reklámoznánk az önkéntesség erejét: Célunk fiatal művészek és társadalomtudósok közös munkára sarkallása, hogy a művészet valóban a jelenről szóljon!

Tíz év múlva ilyenek lennénk: Terveink szerint 10 év múlva túl leszünk több nemzetközi workshopon, konferencián, valamint legalább egy nemzetközi fesztiválon is. Működő ösztöndíj-rendszerrel rendelkezünk, mellyel fiatal művészeket és társadalomtudósokat támogatunk, célunk ennek minél szélesebb rétegekre való kiterjesztése. Több művészetpedagógiai iskolaprogramot is futtatunk, melyek reményeink szerint a közeljövőben a hivatalos iskolai tananyag részét fogják képezni. Továbbá rendelkezünk egy állandó klubhelyiséggel, ahol állandó programok szervezésével lehetőség van rendszeres találkozókat tartani.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: KÁVA Kulturális Műhely; Kitchen Budapest; Bibó István Szakkollégium; Krétakör

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

ÉLETFA Segítő Szolgálat Egyesület

Mi így reklámoznánk az önkéntesség erejét: Hisszük, hogy a közösségi gondolkodás elterjeszthető hazánkban, ehhez közösségfejlesztéssel, jó gyakorlatok átadásával, önkéntes központ működtetésével, civil szervezetek közötti együttműködések segítésével, nemzetközi együttműködésekkel, és settlement hagyományok népszerűsítésével járulunk hozzá.

Tíz év múlva ilyenek lennénk: Tevékenységeink révén, szerveztünk 10 év múlva a társadalomban felmerülő problémákra megoldást talál innovatív módszerek kidolgozásával. Az alkalmazott módszerekkel,valamint újabb módszerek kidolgozásával sikerül elterjesztenünk az aktív állampolgárságot, az önkéntességet és az európaiság eszméjét.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Nyírbátori Kulturális és Idegenforgalmi KKH Nonprofit Kft

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Baltazár Színház Alapítvány

Mi így reklámoznánk az önkéntesség erejét: "Néha mondják, vigyázz. De én mindig elmondom, amit a sorsom elém hoz, mert így jól érzem magam, így élhetek boldogan és csak mesélek mesélek fehérben, tudja már mindenki, hogy őszintén beszélek."

Tíz év múlva ilyenek lennénk: Valós értékek szerint mérő társadalomban élhetünk. Országos és nemzetközi szinten létesülnek szervezetek, amelyek a művészet által javítani tudnak az emberek életminőségén, olyan kulturális életterek hálózatát hozva létre, ahol még több ember – vallásra, nemre, bőrszínre, korra való tekintet nélkül - kap lehetőséget a teljes értékű életre. Az oktatás integrációja természetes dolog lesz a világon, művészeti egyetemekre kompetencia alapon lehet belkerülni – akár Down-kórosként is.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Jane Goodall Intézet

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

AUT-PONT Autista Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány

Mi így reklámoznánk az önkéntesség erejét: Minden megszületett száz gyermek közül egy autizmussal él. A Dél-alföldön az AUT-PONT Alapítvány nyújt segítő szolgáltatást a legtöbb autizmussal élő családnak. Az autista gyermekek elfogadásában, támogatásában mindenkinek van felelőssége és lehetősége. A szeretet nem elég, segítsünk együtt!

Tíz év múlva ilyenek lennénk: Az AUT-PONT Alapítvány tíz év múlva is folyamatosan működteti majd színvonalas segítő szolgáltatásait az autizmussal élők számára. Minden korosztály számára rendelkezésre áll majd a megfelelő speciális támogatás, bentlakásos ellátást is biztosítunk. Szakmai támogatásunkkal más intézményekben is befogadó közösségekben vehetik igénybe az autista személyek az oktatási, szociális szolgáltatásokat, munkalehetőségeket.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület

Itt szavazhatsz a programunkra és ugyanitt többet is megtudhatsz rólunk.

0 Tovább

Az emberség erejével – CUM VIRTUTE HUMANITATIS Alapítvány

Mi így reklámoznánk az önkéntesség erejét: Azt hiszed erős vagy, mert mindenki fél tőled? Azt hiszed erős vagy, mert ki tudsz nyomni fekve száz kilót? Pedig az igazi erő abban rejlik, mikor szemben az árral kiállsz a gyengék és az elesettek mellett. Amikor alázattal viseltetsz mások iránt. Ez az Emberség Ereje!

Tíz év múlva ilyenek lennénk: A szervezet 10 év múlva is szeretne működni, hasonló keretek között, hiszen az alulról szerveződő civil csoportoknak a halálát jelent, ha túlnőnek saját magukon. Szeretnénk a szervezet és a ZION-t olyan jól, de mégis hitelesen működő egységgé szervezni, ami képes önmagát ellátni és jó példával tud szolgálni.

Kedvenc közhasznú szervezetünk: Zöld Fiatalok Egyesület

Itt szavazhatsz a szervezetre és többet is megtudhatsz róluk és a programjukról.

0 Tovább

Együttható

blogavatar

Ötleteket keresünk. Olyanokat, amelyek egy közösséget segítenek. Segíts a zsűrinek eldönteni, hogy melyik legyen a nyertes ötlet!

Utolsó kommentek